AVON BIG&DARING VOLUME MASCARA

Merhaba arkadaşlar...

     Yeni aldığım ve pişman olup olmadığımı henüz tam kararlaştıramadığım avonun yeni maskarasından bahsedeceğim. Heyecanla almama rağmen benim isteklerimi karşılayan bir maskara olmadı. Kirpiklerimi yapıştırması ilk olumsuzluğunu gösterdi diyebilirim. Ama genelde ilk kullanımda fazla üründen dolayı topaklanma veya kirpikleri birbirine yapıştırma eğilimi çoğu rimellerde görülür.



     Fırça yapısı da oldukça dolgun olduğu için benim kısa kirpiklerimden bir çırpıda kurtulup, neredeyse her seferinde göz kapaklarıma doğru özgürlüğünü ilan edercesine kaçışı var. Allah'dan göz kapağımdaki bulaşan maskara biraz bekledikten sonra kolaylıkla çıkıyor. Keşke bu eylemini kirpiklerimden temizlerken de gösterse. Her makyaj temizliğinde bu maskarayı temizlemek işkenceye dönüşür oldu. Sanırım kullandığım temizleme ürünleri big&daring için yeterli değil.


     Ürün volumlü kirpikler vaad ediyor ve bence bunu da gayet başarıyor. Öyle bir sabitleniyor ki dediğim gibi temizlerken bile zorlanabilirsiniz. Bu maskarayı sevmememin tek nedeni temizliği aslında. Bu konuda çok takıntılıyım. Psikolojim bozulur, elim gözümden çıkmaz, sürekli ayna karşısında elimde kulak çubuğu gözümü oymakla meşgul olurum. Hele ki tempolu bir hayatınız var ve makyaj temizlemeye bile zor zaman ayırabiliyorsanız bence hiç size göre bir ürün değil. Bence tam anlamıyla dayanıklı ama temizlerken de bir çırpıda çıkabilecek bir maskara yapsalar süper ötesi olur, eve stok kuleleri yaparım.

Teşekkürler...

Mutlu Hayatlar...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ORİFLAME 2FX MASCARA

REXONA SEXY FRAGRANCE ROLL ON DEODORANT